Tuoteperheemme kasvaa jälleen.

Tuoteperheemme kasvaa jälleen.

19.08.2020

Aloitimme yhteistyön viiden eri eurooppalaisen tuotemerkin kanssa.

Gescova on vuonna 1977 perustettu yritys Belgiassa, jonka 26 000 m2 varastosta löytyy noin 400 eri pihakalustetta joka takaa nopeat toimitukset.

Jardinico on myös Belgialainen yritys, joka valmistaa ja tuottaa innovatiivisia esineitä ja tarvikkeita, joilla terassista saadaan uniikki, lopuksi vielä lyhdyt, valaisimet ja ruukut viimeistelevät terassin ja tekee siitä viihtyisän.

Quinti Sedute on italialainen kaluste valmistaja, joka valmistaa tuoleja, pöytiä, kaappeja ja tarvikkeita niin toimisto, hotelli, koti ja muihin julkisiin tiloihin.Kaikki tuotteet valmistetaan kahdella tehtaalla kaupungissa nimeltä Arezzo, Toscanan maakunnassa.Sertifikaateista mainittakoon IS0 9001:2000, ISO 14001:2000, 100% Handmade in Italy. Tehdas on autonominen sähkön suhteen ja tuottaa kaiken käyttämänsä sähkön omilla aurinkokennoillaan.

PBJ Designhouse on 1968 perustettu tanskalainen valmistaja, jonka tuotteissa yhdistyy perinteinen tanskalainen suunnittelu ja puusepäntaito. Tuotteita ovat, jatkettavat ruokapöydät, ruokapöydän tuolit, senkit, sivupöydät, kaapit, sohvapöydät, kirjoituspöydät, mediakaapit, hyllystöt.

CPH Lighting on tanskalainen valaisin valmistaja, joka on kokonaan valmistettu Tanskassa, tämä tarjoaa monia etuja kuten, laadun valvonta, reilujen työolojen varmistaminen ja komponenttien ja valmiiden tuotteiden kuljetusmatkojen minimoiminen ympäristömme hyväksi. Lopuksi mutta ei vähäisimmäksi tämä tarjoaa joustavuutta, valmiuksia ja kykyä tarjota myös räätälöityjä versioita monista tuotteistamme, jopa pienemmille määrille.

Tutustu tuotteisiin alla olevista linkeistä:

https://www.gescova.be/en/

https://jardinico.com/en/

https://www.quinti.com/en/

https://pbjdesignhouse.com/

https://www.cphlighting.dk/en/home/